Gremo Skotare 1050F


Skotare 1050F Skotare 1050FSkotare 1050F

 

En ny regent är född - Möt Gremo 1050F

Skotare 1050FGremo 1050F är en vidareutveckling av den succéfyllda skotaren 950F, som i mer än ett decennium varit marknadsledande i svenska "lilla klassen". Med 1050F växer vi och kvalar in i nästa storleksklass. Det gör vi för att öka lönsamheten för dig som användare.

Under motorhuven på 1050F arbetar en kraftfull Cumminsmotor med common-rail-teknik. Motorn uppfyller steg-3-kraven och har ett vridmoment på över 600 Nm över ett brett varvtalsregister. Samtidigt som motorn besitter dessa styrkeegenskaper, är den också lätt, kompakt och tystgående.

Självklart är skotaren även utrustad med vår egenutvecklade programvara GreControl. Genom GreControl anpassar du själv flera funktioner efter körstil, krantyp och arbetsuppgift. På så sätt har du möjlighet att minska bränsleförbrukningen och därmed ytterligare höja lönsamheten.

Vad trivs då 1050F bäst med? Gallringsarbete och timmerkörning är självskrivna uppgifter för den flexibla och starka skotaren. Våtmarker är inget hinder – lägg bara på boggieband såväl fram som bak, så tar sig maskinen säkert fram.