• Nyheter

[2016-04-27]

PRESSMEDDELANDE

 

Den 6 april togs beslutet att Gremo AB ska arbeta långsiktigt med utveckling och tillverkning av maskiner för gallring inom skogsindustrin. Ägarfamiljen har investerat i ny produktionsutrustning som kan säkerställa och effektivisera produktionen av Gremos komponenter.

Till följd av satsningen ska Gremo utveckla och stärka försäljning och eftermarknad för att effektivisera sin produktion. Martin Bredenfeldt, CEO på Gremo, berättar att ny kompetens redan har rekryterats inom de två områdena.

  • Gallring ligger i tiden och våra maskiner är väl anpassade för det behov vi ser framöver, såväl svenska som utländska marknaden. Ägarfamiljen tror på oss och satsar stort så att vi kan vara en aktör att räkna med i framtiden, säger Martin.

 

Affärsplanen för satsningen gick igenom hos ägarna i mars 2016. Alla investeringar är gjorda med Gremos genomgående miljötänk utan avkall på effektivitet och prestanda. Med en långsiktig satsning kommer Gremo vara en aktör att räkna med i framtiden.

För mer information, kontakta:
Martin Bredenfeldt, CEO, +46734425221 eller martin.bredenfeldt@gremo.se.

Gremo AB är en svensk tillverkare av skogsmaskiner som grundades på ett tidigt 60-tal. Från fabriken vid Ätran sker hela processen från ritbord till färdiga maskiner och efter ledorden driftsäkerhet, kvalitet och prestanda arbetar Gremo för att leverera skogsmaskiner i världsklass.

 

öppet hus


Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.

Finns inga nyheter för närvarande

Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.
2020-08-17

En heltäckande skogsmaskinsleverantör

Nu fortsätter vi framåt i gula toner under namnet Eco Log 


2020-04-17

Eco Log och Gremo blir ett

En heltäckande skogsmaskinsleverantör när Eco Log och Gremo blir ett 


2019-11-01

Ny servicelämnare i Västra Götaland

Gremo har tecknat servicelämnaravtal med KG Svets & Maskin AB i Frändefors. 


2016-04-27

PRESSMEDDELANDE

Gremo tar in stor investering för framtiden.