• Nyheter

[2008-04-15]

Öppet husdagar i Ätran Succé

Öppet Hus dagarna på Gremo blev en stor succé.
Mellan 400 och 500 personer besökte Gremo under de två dagarna. Det kom besökare från hela landet plus ett flertal från Danmark, Norge och Tyskland.

Prototypen av nya skotaren 1050F blev en publikmagnet tillsammans med nya storskotaren 1350VT. Två versioner av skördaren 1050H och några 950F stod för den nyproducerade delen. Vi visade också en 950F kundmaskin med avtagbar bakdel och bankar för körning med skördaraggregat. Konceptet är nu ganska aktuellt tillsammans med klippaggregat. Ett 15-tal beg maskiner ställdes också ut och ett par såldes direkt.

Runt den nya 1050F flockades folk hela dagen och många positiva kommentarer hördes. Många presumtiva kunder passade på att provköra 1350VT för att känna på den steglösa transmissionen och blev överväldigade av kraften i accelerationen.
Våra representanter på marknadsavdelningen hade fullt upp hela dagen med hugade spekulanter på både begagnade och nya maskiner.

Fredagen bjöd på ett fint väder där besökarna kunde njuta av vårsolen samtidigt som man följde uttagningarna till SM i skotarkörning där 19 tävlande deltog. Vinnare blev Henrik Blixt från Vetlanda. På lördagen mötte besökarna ett vintrigt Ätran. Det hade kommit 5 cm snö på natten men det hindrade inte folk från att ta sig till Gremo.

Ett drygt 10-tal representanter från våra underleverantörer fanns på plats med erbjudanden och råd o dåd, de hade många besök i sina montrar som var uppställda i vår verkstad. Vår eftermarknadsavdelning rapporterade att de hade svettiga timmar med alla beställningar av utrustningar och "passa på erbjudanden". Visning av produktionslokalerna rönte också ett stort intresse.

Sammanfattningsvis kan man säga att arrangemanget med Öppet Hus blev mycket lyckat, det blir förmodligen fler i framtiden.



Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.

Finns inga nyheter för närvarande

Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.
2020-08-17

En heltäckande skogsmaskinsleverantör

Nu fortsätter vi framåt i gula toner under namnet Eco Log 


2020-04-17

Eco Log och Gremo blir ett

En heltäckande skogsmaskinsleverantör när Eco Log och Gremo blir ett 


2019-11-01

Ny servicelämnare i Västra Götaland

Gremo har tecknat servicelämnaravtal med KG Svets & Maskin AB i Frändefors. 


2016-04-27

PRESSMEDDELANDE

Gremo tar in stor investering för framtiden.