• Nyheter

[2014-03-11]

Gremo AB bildar ett nytt service- och eftermarknadsföretag.

Gremo AB bildar ett nytt service- och eftermarknadsföretag, vars syfte är att erbjuda våra kunder en bättre och bredare servicegrad. Gremos etablerande av det nya bolaget är en del av Gremos strategi som går ut på att förstärka bolagets position som en total maskinservicepartner.
Bolaget kommer att erbjuder tjänster inom maskinreparationer för skog och entreprenad i området i och omkring Ätran samt att underhålla kunder och servicepartners med reservdelar.
Bolaget kommer att inleda verksamheten med 6 anställda i Ätran. Därtill kommer bolaget att stödja sig på Gremo AB:s resurser.
Serviceföretaget kommer att ge både Gremo och deras kunder fördelar i form av en mer direkt och fokuserad service och eftermarknadskontakt.

Ätran 2014-03-01
Martin Bredenfeldt



Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.

Finns inga nyheter för närvarande

Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.
2020-08-17

En heltäckande skogsmaskinsleverantör

Nu fortsätter vi framåt i gula toner under namnet Eco Log 


2020-04-17

Eco Log och Gremo blir ett

En heltäckande skogsmaskinsleverantör när Eco Log och Gremo blir ett 


2019-11-01

Ny servicelämnare i Västra Götaland

Gremo har tecknat servicelämnaravtal med KG Svets & Maskin AB i Frändefors. 


2016-04-27

PRESSMEDDELANDE

Gremo tar in stor investering för framtiden.